We're just visitors

At the end of the game, the King and the Pawn goes into the same box

The Green Hornet February 6, 2012

Filed under: Movies — visitor74 @ 4:50 pm

Lama jugak movie dah keluar. Tapi aku malas nak tengok sebab aku tak berapa suka sangat pelakon-pelakon dia. Seth Rogen pada aku, taklah lawak sangat dan Jay Chou ni menyampah pulak aku tengok selalunya. Sebab muka dia tak pernah nak senyum. Jadi aku rasa cam bagus jer dia.

Tapi bila tengok, bolehlah tahan cerita dia. Jay Chou pandai jugak fighting scene dia. Jalan cerita tidak best sangat. Tapi boleh diterima. Tak tahu pulak samada jalan cerita dia sama atau tidak dengan original story yang dilakonkan oleh Bruce Lee. Cerita itu terkenal sikit sebab sepatutnya Bruce Lee jadi sidekick jer macam Robin kepada Batman. Tapi dalam movie itu dia menyerlah betul sampai dia take over dari pelakon utama. Dari situlah baru Bruce Lee jadi terkenal. Dan dalam pembikinan movie tu, sampai pengarah kena perlahankan camera sebab kalau tak, tak nampak movement Bruce Lee sebab dia laju sangat pergerakan dia. Haibat betul tu….

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s