We're just visitors

At the end of the game, the King and the Pawn goes into the same box

Mission impossible – Ghost Protocol January 1, 2012

Filed under: Movies — visitor74 @ 7:00 pm

20120101-190005.jpg

Sekali lagi filem MI lakonan hero sepanjang zaman, Tom Cruise tidak menghampakan. Ada scene-scene yg membuatkan dada berdebar-debar. Memang pandai dia buat movie neh. Cuma kali ni ada lah aku rasa macam far-fetched sangat idea pengarah ni kadang-kadang. Sebab jadi macam hebat sangat hero dan rakan-rakan dia dalam filem nih.

Yang aku tak faham tu lelaki negro yg badan besar kat dalam filem ni, Vim Rhymes tu, buat cameo kejap jer, tapi dia dibayar 7.7 juta USD! Perghhh, banyak sangat tu.

Mungkin lepas ni Tom tidak lagi akan berlakon dalam serie ni lagi. Diapun dah semakin tua. Jadi dalam episod kali ni dah dimasukkan pelakon baru yg akan ambil alih tempat dia nanti.

Advertisements
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s