We're just visitors

At the end of the game, the King and the Pawn goes into the same box

Open House September 24, 2011

Filed under: Diary — visitor74 @ 1:34 pm

semalam masa khutbah jumaat khatib bercakap pasal open house. jangan berlebih lebih dia kata. dan semalam jugak kami buat open house company. macam biasa aku akan rasa penat kalau buat open house. banyaklah kawan kawan perniagaan yang datang. kami dah jadi rapat, jadi memangk kena layan. makan pun tak sempat sebenarnya. curi curi mana yang boleh. kambing was very nice. the best i had, i guess.

semalam buat kat depan office jer. lagi best aku rasa sebab rakan boleh lawat office sekali. kepada mana yang tak pernah datang lagi. bolehlah dorang tahu kat mana office kami dan boleh tengok yang syarikat kami bolehlah tahan. ada yang memang respect kami buat open house sebab tak ramai co buat macam ni. impress dia.

bebudak pun boleh jugak beramah mesra dengan kenalan kami yang kami yang tak dapat kami nak kenalkan selalu. tapi yang heran tu, ada jugak yang buat tak reti lepas majlis boleh belah gitu jer. memang tak semangat syarikat tul. macam manalah nak buat. taklah salah sangat apa dorang buat tu. tapi kami macam dan expect dah yang memang akan kena stay lama lepas majlis majlis tertentu. sebab ada banyak lagi benda nak buat. nak kena kemas, nak ambik gambar ramai ramai pakai baju melayu yang tak selalu boleh buat. dan sebagainyalah. tapi selamba jer chow. kalau aku cakap kang, kecik ati la plak kan… bukannya budak budak lagi nak kena tegur benda benda kecik nih. sabar jer lah.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s