We're just visitors

At the end of the game, the King and the Pawn goes into the same box

Johny English Reborn September 24, 2011

Filed under: Movies — visitor74 @ 11:40 pm

20110924-114029.jpg
Mr Bean ataupun Rowan Atkinson sekali lagi berlakon filem. with his classic stupidity. memang dah macam tu style dia. kali ni menceritakan bagaimana johny keluar daripada tempat dia menghilangkan diri di shaolin temple sebab dia dah buat silap kat satu assignment dia. tapi ada orang cuma nak communicate dengan dia sahaja jadi dia telah dipanggil semula untuk bertugas di MI6. aku tak tau la macam mana dia boleh jadi agent in the first place. memang rosak semua kalau dia ada. ada jer tak kena. tapi sebab dia nasib baik kot, asyik menjadi jer kat akhir akhir apa apa yang dia buat. pulak tu, boleh dapat awek cun pulak tu.

cerita pasal ada orang dalaman yang jadi jahat. buat duit dengan jadi pembunuh upahan la plak. dia ni kawan sekerja johny. jadi johny tak sangka yang dia ni musuh dalam liputan. kita pun kekadang macam tu. tak sangka kawan yang kita ingat akan selamatkan kita, rupanya dialah yang menyebabkan kita jadi pasal. itu bukan kawan namanya. entahlah, ni orang la citer kat aku, bukan aku punya experience ni. takde lagi pengalaman yang manis macam tu. aku masih lagi percaya kat kawan kawan aku. tak taulah kot kot aku tak kena lagi.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s