We're just visitors

At the end of the game, the King and the Pawn goes into the same box

Against All Enemies’: A Tom Clancy book September 24, 2011

Filed under: Books — visitor74 @ 5:01 pm

I don’t remember reading any of his books. probably. he’s a well known author. background of this book:

“Against All Enemies” centers around the world of Moore, a former Navy SEAL and CIA paramilitary operations officer. The book opens with a devastating attack off the coast of Pakistan. A U.S. ship carrying a Taliban prisoner finds itself suddenly under attack in a scene that’s signature of Clancy.

menarik jugak baca buku ni. aku baca pakai Kobo apps dalam iphone. pasal espionage. benda benda macam James Bond la kan. pasal bagaimana planning agent macam mana nak kalahkah musuh. cuma yang bestnya buku ni pasal terrorist pun ada jugak. dan kalau terrorist tu mestilah orang islam kan. sapa lagi. mesti nak kena kutuk jugak orang islam ni. dan dia buat macam orang islam terrorist tu buat sebab ada ajaran dalam islam ada benda tu.

ini perkara biasa. dalam media pun diceritakan benda macam tu. kalau movie tu, banyaklah pasal memburukkan islam ni. mesti nak tunjuk macam islam ni agama yang tak bagus, atau orang arab tu macam bodoh bodoh sikit. jadi kita sebagai orang islam mestilah mempertahankan islam ni, dan memberikan pengajaran yang betul kepada orang bukan islam. biarlah mereka lihat islam dan orang orang islam ini adalah agama dan orang yang bagus bagus belaka. aminnn.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s