We're just visitors

At the end of the game, the King and the Pawn goes into the same box

clash of The titans April 25, 2010

Filed under: Movies — visitor74 @ 9:44 am

image1575555952.jpgAda orang kata cerita ni best. Tapi takde la best sangat. Pelakon dah bagus bagus dah. Sebenarnya aku tak tau cerita pasal apa sebelum aku beli tiket. Rupanya pasal Greek gods. Mulalah aku rasa tak selesa. Apa hal pulak. Boleh rosak akidah apa kalau percaya. Janganlah ada Mak ayah bawak Anak Anak tengok citer ni.

Basically pasal tuhan tuhan berkelahi dan menggunakan Manusia sebagai pawn dalam war mereka. Ntah apa apa. Sampai Manusia plak boleh lawan dgn tuhan mereka. Sampai boleh nak memberontak taknak sembah tuhan dah.

Dalam cerita ni, dikatakan bahawa tuhan memerlukan Manusia utk sembah mereka sebab kalau tak mereka tak terus hidup. Apa punya konsep la.

Mmg tak puas hati aku tengok cerita ni. Jalan cerita pun tak bagus.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s