We're just visitors

At the end of the game, the King and the Pawn goes into the same box

Sweeney Todd – Demon Barber from Fleet Street July 13, 2009

Filed under: Movies — visitor74 @ 6:56 pm

Now I know that most probably most of you have watched this movie. but usually I’m a bit late in catching up with less than box office movie because I don’t have the time to watch it when it came out. but if it’s a box office movie, like Transformers, Batman, Harry Porter etc, there’s a safe bet that I would catch it on the cinema.

Aku tengok movie ni sebab ada Johny Depp, the ultra cool guy. aku dah agak dah movie ni memang ganaz, tapi kira okay la. kalau bebudak tengok, tak elok jugak. nanti takut pulak dorang nak pegi gunting rambut lepas tengok citer ni. barber tu bawak keluar jer pisau dia tu, dorang dah jerit dah nanti.

The movie is about vengeance. ohh, how a man would concentrate so much on his vengeance that he would care about anything else. Vengeance will always be on the man’s mind for those that has enough vengeance. there are those that would act on it, and those that might not do it. they might bid their time. or they might forget it altogether. me, i don’t have any vengeance on anyone at all. let me check.. hmmm, nope.

Dan jugak pasal tindakan melulu yang kengkadang akan menyebabkan kita rasa menyesal tak sudah. kalau buat perkara tak usul periksa. pakai lenjan jer. lepas tu, barulah tau yang apa yang kita dah buat tu, lagi menyusahkan dan menyedihkan kita. mr todd dalam citer ni, tanpa usul periksa, telah membunuh isterinya sendiri yang dia ingatkan adalah perempuan gila. padahal, perempuan itulah yang diingatinya sepanjang 15 tahun dia dalam penjara. perempuan itulah yang menyebabkan dia tidak memikirkan lagi kehidupannya, kecuali untuk membalas dendam kepada judge yang telah menyalahgunakan kuasanya untuk memenjarakan Todd.

Ganaz….

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s