We're just visitors

At the end of the game, the King and the Pawn goes into the same box

PRND June 30, 2009

Filed under: Diary — visitor74 @ 10:03 pm

lepas naik genting weekend hari tu, dah kereta buat hal. tetiba enjin jerking dan mengaum enjinnya. gear ada problem dan keluarlah error log nih:

dan maklumat mengatakan automatic gearbox ada problem! alamak, gearbox bukan calang punya benda nak kena repair ni.

semalam pegi service center, rupanya memang kereta aku dah kena recall sebab ada problem ni. so selamat duit nak bayar aganya berbelas atau berpuluh ribu untuk repair sendiri.

tapi, kena tunggu sebulan untuk repair! erkk, sebulan aku pakai kereta pakai gear 3 jer? hu hu, tension…

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s