We're just visitors

At the end of the game, the King and the Pawn goes into the same box

chin peng – bagi bawak balik ke tidak? May 31, 2009

Filed under: Monolog — visitor74 @ 7:24 am

adalah punya cadangan ahli politik ni yang gamaknya nak cari glamer mencadangkan untuk membenarkan chin peng pulang ke Malaysia. sebab gamaknya dia dah tua, dah tak komunis lagi (yer ke?).

maka ada yang setuju, ada yang tidak. belumlah dibuat poll utk melihat lagi banyak suka dia balik ke atau lagi banyak tak bagi dia balik. buang karan betullah kalau pasal chin peng ni, ada buat poll ke apa ke. buang karan sungguh.

izinkan hamba yang hina ni utk memberi pendapat yang rasanya akan memenuhi kehendak kedua belah pihak ini. dua dua dapat.

kita benarkanlah dia balik. harapnya dia tak boleh buat apa apa. jangan ada hidup balik parti komunis malaya pulak. janganlah ada secret society yang selama ni menunggu jer presiden kehormat dia balik.

bagilah mereka yang nak dia balik tu menyambut kepulangannya. carpet merah ke, kalungkan bunga ke. bagi dia hidup udara Malaya ni. bagi dia lawat kubur kubur mangsa pembunuhan dia dulu tu. bagi dia balik kampung. sitiawan rasanya kampung dia. dekat kampung aku jugak tu.

then kita tangkap dia ramai ramai. nak trial ke? buang karan jer. semua orang dah tau salah dia. lagi banyak salah dia yang kita tak tau dari yang kita tau.

letak dalam jail. torture dia jangan bagi makan. jangan bagi ubat. patahkan kaki dia dan jangan bagi ubat penahan sakit. amputate kaki dia. uish, tengah geram ni. banyak pulak idea torture aku ni. aku pun risau.

mereka mereka yang taknak benarkan dia pulang sure kali ni setuju benarkan dia balik sebab boleh hukum dia.

udahlah tu. jangan buang karan la.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s