We're just visitors

At the end of the game, the King and the Pawn goes into the same box

wolverine May 11, 2009

Filed under: Movies — visitor74 @ 6:04 am

wolverine

dah lama ak dapat tengok movie kat panggung wayang. tapi hari tu dapat tengok wolverine.

hugh jackman looked buff. read somewhere that he had undergone special training to get that look.

wolverine cerita macam mana dia boleh jadi macam tu. kalau dalam cerita x-men, dia ni memang nampak out sket. dia cam maverick. tak nak masuk campur dengan yang lain. tak tow the line.

basically, sedih la jugak cerita dia ni. macam mana dia telah disalahgunakan oleh orang atasan yang dipercayai oleh dia dan kawan kawan. sampai orang yang dicintainya pun diplan so that dia aka ikut cakap orang atasan. kesian. you can feel the heartbreak that he felt.

and later, how his memory is wiped out. i don’t know whether that’s bad or good for him. considering that he had a bad past. may be forgetting everything in the past is a good thing. he can start with a clean slate. right?

Advertisements
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s