We're just visitors

At the end of the game, the King and the Pawn goes into the same box

Happy Chinese New Year January 26, 2009

Filed under: Diary — visitor74 @ 11:41 pm

Kali Ni Memang cuti panjang sket. tapi aku x balik Ke Lumut atau Melaka sebab risau nak pegi jejauh sebab adalah installation works still going on kat Brickfields tu… so kali Ni ikut family isteri from Klang and we went to Seremban for the chinese New Year. melepak kat hotel Klana. Dulu dikenali sebagai Allson Klana tapi rasa Dah tukar management tu sebab nama dah lain.

not much that we do. just lepak jer. kalau adalah buat game ke, that would be better. nanti lain kali boleh diutarakan.

gambo kat dalam camera Samsung so i hope that i have the time to upload it later.

Posted from moBlog – mobile blogging tool for Windows Mobile

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s