We're just visitors

At the end of the game, the King and the Pawn goes into the same box

Fuel finished January 22, 2009

Filed under: Diary — visitor74 @ 8:46 am

Inilah dia citer aku. Punyalah bodoh, ingatkan boleh cukup minyak. Dah keluar indicator lama dah. Tapi nak pergi Putrajaya cepat, Aku jalan jugak. Apalah punya oranglah aku ni. Dah tersangkut kat NPE sebelum sampai office. terpaksa call Yat untuk selamatkan aku.

Lepas tu kena kutuk la aku. Memang silap aku pun. buduh buduh.

Rupanya kalau kat highway tu, akan adalah orang akan datang selamatkan. Peronda highway akan datang sebab dia akan nampak through CCTV. Jadi aku diselamatkan jugak oleh department ni. Memang baguih tul. kalau takat Yat jer, dia cuma bawak minyak jer. tapi kalau kereta automatic ni, dia akan tak boleh start sendiri Lepas tu… kena pakai jumpers baru boleh jalan balik.

lain kali jangan buat lagi. keje giler.

ni gambo kereta Peronda kalau tersangkut kat sana boleh call dorang.

Posted from moBlog – mobile blogging tool for Windows Mobile

 

One Response to “Fuel finished”

  1. atie Says:

    ayang….ayang…. hmmmm


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s