We're just visitors

At the end of the game, the King and the Pawn goes into the same box

Hi-Tea at Melia January 11, 2009

Filed under: Food,work — visitor74 @ 2:34 am

dah lama x Hi-tea kat memana. hari ni buat session with client JPWP selepas progress keje dah lama selesai. dah lama jugak aku x singgah ke Melia sampai bila mentioned nak buat kat sana, x terlekat kat kepala otak aku yg inilah tempatnya yg aku selalu jumpa John.

best jugak makan kat situ. aku makan selama dua jam. dan aku pun memang x sempat breakfast dan lunch, mmg belasah habis.

gom dan borg pun ada. lepas dr sana, kami pegi ke bangsar village sbb kami xde kunci nak masuk opis. kena tungu faizal bagi balik kunci gom.

Posted from moBlog – mobile blogging tool for Windows Mobile

Advertisements
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s