We're just visitors

At the end of the game, the King and the Pawn goes into the same box

takde hasil December 29, 2008

Filed under: work — visitor74 @ 5:53 pm
Tags:

balik kampung for the weekend. cuti Maal Hijrah. mama ada buat makan makan BBQ. sbb apa, aku x pasti sgt. mungkin nak promote DCL, mungkin nak sambut tahun baru jugak.

Isteri plak ada hal nak jumpa pakcik dollah. dan ada something pasal kedai DCL. something is amiss. and she is trying to solve it. mama masuk business without full knowledge. yg diketahui satu persatu dr masa ke semasa.

tapi hari ni aku kena ke LHDN. Project Manager yang sepatutnya buat kerja tu masuk wad sbb denggi dan ada sistem testing kat hasil. yg x bestnya, macam x selesai lagi sistem risau aku. dan buat apa aku kat sini? bukan aku boleh buat apa pun. nasik tambah jer aku ni. tp sbb odie xde, jd bergegaslah aku ke hasil pagi pagi. kul7 dah kuar rumah Melaka. dan sampai tepat kul 9. tu sbb takde byk kereta sbb org tgh cuti. tp aku takut bawak laju sbb tayar dah x brp berbunga.

Posted from moBlog – mobile blogging tool for Windows Mobile

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s