We're just visitors

At the end of the game, the King and the Pawn goes into the same box

Eni Nikah December 14, 2008

Filed under: Diary,Family,Personal — visitor74 @ 4:52 pm

12 disember yg lalu, adik aku yang bongsu telah melangsungkan pernikahan dia. buat masjid teluk muroh. dengan Pak Imam Jono.

kesian jugak husband dia kena tanya dgn pak Imam. sepatutnya somebody told him to prepare for the questions. orang akan marah bila ditanya sebegitu. bila mereka tidak dpt jawap. tp soalan yg ditanya takdelah teruk sgt. x dpt dijawap sbb tak tau.

ada sorang lagi jer adik aku x kawin lg. tp sbb dia lelaki, pepandai dialah.

ini gambar adik aku yg bongsu dan kakak sulong aku. jauh beza umur mereka. anak akak aku dah bekerja dah. dah boleh kawin kalau nak.

semoga mereka dikurniakan kehidupan yg baik. dan selesai wedding ni, ayah aku harapnya boleh releks sikit. supaya x risau sgt.

best dpt berkumpul dgn keluarga lain yg hanya dpt jumpa masa kenduri macam ni.

Posted from moBlog – mobile blogging tool for Windows Mobile

Advertisements
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s