We're just visitors

At the end of the game, the King and the Pawn goes into the same box

Kedai DCL November 16, 2008

Filed under: Family — visitor74 @ 3:30 am

Hari ni aku dan isteri teman abah dan mama pegi kedai DCL mama. kat Masjid Tanah. rupanya sekarang abah yg jaga. sbb mak lang x mobile. tp aku rasa cam x kena sbb kenalah ada muda yang jaga.but at least abah ada keje nak buat.

Mama mmg nak kami berniaga MLM jugak. malas sebenarnya dah. tp x lama lepas tu aku rasa kena support jugak. dah byk dah mama melabur. kalau bukan anak menantu yg tolong, sapa lagi? harap produk DCL ni boleh pakai dan boleh terus hot dlm market.

gambar adalah suasana dalam kedai. byk lg keje renovation kena buat.

Posted from moBlog – mobile blogging tool for Windows Mobile

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s