We're just visitors

At the end of the game, the King and the Pawn goes into the same box

selamat hari raya dan maaf zahir batin October 3, 2008

Filed under: Family — visitor74 @ 8:54 pm

now on the way back from kampung ke KL sbb ada interview ptg ni kat SAS. aku pun x tau naper aku pegi. tgh x ketahuan lagi ni. kalau dia offer, apa aku nak cakap? susah jugak. i feel like betraying the guys.

semalam beraya kat tg belanja. rupanya opah ada kat KL. jd pegi rumah acik dah (dia pun xde), maklang dan acik hamzah. ayah ambik kesempatan utk jemput dorang ke kenduri Eni hujung tahun nanti.

yang x best raya ni sbb kena balik awal. tapi that might give time for us to do some work and beraya kat KL.

Posted from moBlog – mobile blogging tool for Windows Mobile

Advertisements
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s