We're just visitors

At the end of the game, the King and the Pawn goes into the same box

Balik Melaka May 3, 2008

Filed under: Family — visitor74 @ 2:02 pm

me and atie now at Melaka. enjoying the holiday. semalam cuti hari buruh and the bosses suggest utk sambung terus cuti. I like it. I like going back to Kg Gelam sekarang. rumah ni cantik, and besar. I like it so much. and kalau kat sini, tak pikir keje sangat.

kelmarin abah pegi pekan sbb ayah Marlina meninggal. dah seminggu koma, kami lansung tak tau. yer la, marlina tu bukannya reti nak bagitau kat kami. abah pegi sorang sebab mama ada hal.

jadi on the way back, abah singgah ke Paya Jaras sebab esoknya ada majlis kat rumah Mak Anjang. dia buat kenduri arwah suaminya dan doa selamat.

that was the firast time most of the families tengok Peugot tu. ramai jugaklah yang heran. he he, biasalah tu.

balik Melaka, atie yang drive sbb aku tgh kemaruk buat keje translation dia. suka aku buat sbb gerakkan otak aku dan mencabar sket. sket jer, sbb aku rasa lg senang aku buat dari atie. mcm atie kata, aku tak payah pakai dictionary pun.

dapat jumpa mama kejap jer sbb the next day, mama ada hal kat johor.

Posted from moBlog – mobile blogging tool for Windows Mobile

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s