We're just visitors

At the end of the game, the King and the Pawn goes into the same box

Balik kampung April 26, 2008

Filed under: Diary,Family — visitor74 @ 6:55 am

setelah sekian lama x balik kg, baru inilah aku dpt balik. dah 4 bulan rasanya x balik. siang td ada kat upsi, so aku amik kesempatan ni utk balik kampung.

this is the first time dia akan tgk kereta Peugot baru. tak tau apa pendapat mereka. aku takut dorang rasa aku byk duit or bazir duit. padahal bukan aku yg belikan kereta tu. malam td balik, mak sambut kami tapi dia pun x perasan kot kereta tu. he he. esok br tau.

siang td ada program open day ICT kat UPSI tu. tu sbb aku pegi sana dan bawak atie sekali. buang masa jer aku rasa. tapi dpt jugak tenangkan diri kat sana. x pressure sgt. bosses pun x cari aku. mlm jer br ada sms aku. kira oklah tu.

hayat pun kata rasa tenang kat sana. faizal mmg dah brp kali asyik kena clorox jer.

aku pun heran jugak. dah lama jugak aku rasa asyik kena jer kami ni. mcm x betul jer keje keje kami ni. apa teruk sgt ke kami ni? he he….

Posted from moBlog – mobile blogging tool for Windows Mobile

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s