We're just visitors

At the end of the game, the King and the Pawn goes into the same box

20 april sunday April 25, 2008

Filed under: Diary — visitor74 @ 6:14 am

20/04/08
Sunday
Tengahari sambung lg buat tender. Patient database system. Atie pun datang jugak tapi dia buat keje translation dia. Dia tgh bekerjasama dgn Irwan utk buat keje translation. Irwan dah biasa dpt project mcm tu tapi dia takde masa nak buat jd dia pass kat atie. Aku harap keje ni boleh mendapatkan extra income utk kami. Bolehlah bayar hutang yg tgh byk sekarang. Td pun aku perasan yg kami tgh spend more than what we are making. Jd tgh risau nih. Kalau selalu camni, patutlah duit tak cukup jer. Kena tambah pendapatan lg. thanks ayang for the hard work!

Posted from moBlog – mobile blogging tool for Windows Mobile

Advertisements
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s