We're just visitors

At the end of the game, the King and the Pawn goes into the same box

19/04/08 19/04/08 Saturday April 25, 2008

Filed under: Diary — visitor74 @ 6:11 am

19/04/08
Saturday
Tengahari kena gi opis sbb nak buat tender IDB 31 tu. Hari patutnya cuti. Tapi kami memanglah tak kenal cuti kalau dah ada tender yg disiapkan. Tambahan plak tender ni susah dan mmg tak sempat nak buat awal. Banyak sungguh keje sepanjang mnggu, mana sempat nak buat semua.

Tenderni combine tenaga antara team hardware and software.hope that we can work together. Cuma part biat tender ni, team software ni amatur sket. Jadi aku dan gom mmg kena tgk sket.

Selama hari ni aku rasa cepat sgt penat. Jadi hari beli Pharmaton dgn atie. Dan aku tambah lg dgn vitamin B complex sbb dia kata elok for stress keje. Mahal jugak ubatan ni tapi aku harap berbaloi aku beli. Kalau tak, asyik penat jer aku rasa. Atie pun ada beli ubat utk dapatkan baby.

Posted from moBlog – mobile blogging tool for Windows Mobile

Advertisements
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s