We're just visitors

At the end of the game, the King and the Pawn goes into the same box

Kuantan April 20, 2008

Filed under: work — visitor74 @ 2:26 pm

18/04/08
Friday
Hari ni pegi ke kuantan dengan hayat, atie, kent dan erdi. Kami ada keje kat sana. Beli tender uni malaysia pahang then deliver barang dell kat doc murad, the jumpa doc jamal. Tu yg penting sbb kami nak masuk tender idb, tapi tak berapa tau apa nak buat. Sbb aku pun bawak cek 500 utk program dia, mmg dia layan kami dgn soalan-soalan technical. Kami ingat nak jumpa doc Hafiz yg gangstar tu tapi dia tgh ada kat kl la plak.

Tender ni mmg merisaukan aku. Marq dah taknak tgk sbb dia rasa kami buat tak betul. Pulak tu, mana nak cari duit for the bid security? Kalau tender 4 juta, bid tu dah nak kena 80k. Aiyaaa

Advertisements
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s