We're just visitors

At the end of the game, the King and the Pawn goes into the same box

Family Day at Paya Jaras April 20, 2008

Filed under: Family — visitor74 @ 2:25 pm

12/04/08
Saturday
Hari ni buat family office kat Paya Jaras. I took the opportunity utk menjemput semua budak office ke rumah. Kalau nak buat special punya entah bila lah. So everyone dapat tgk rumah aku yang besar. ramai yg impressed gila. Well, it’s my in-laws house, not mine at the moment. Though i am staying hereat the moment.
First time rumah aku ramai org hari tu. Best rasanya. Masak ramai ramai, jala ikan reramai… Bila khemah tu orang nak amik ntah.
Malam sket, janitor dan Po datang. Bilalah pulak mak dan ayah aku nak datang. Bulan posa katakan. Lama dah aku x balik rumah, rindu kat dorang. Tapi dgn keje banyak ni, hujung minggu depan pun belum tentu boleh balik. Keje sekarang dah sampai boring aku nak buat dah. Tak habis habis. Dan tak habis habis kena tegur.

Tapi bila malam tu, penat gilak! Kena hantar kak nah dulu sbb dia tolong masak. Mama dan abah ada kat rumah plak. Esoknya kena mengemas rumah. Potong sana sini. Kemas jugaklah kawasan belakang tu. Kalau dorang tak buat, entah bilalah nak buat benda tu. Tapi atie kata, sbb aku tengah penat, aku tak layan sgt dorang, he he.

Advertisements
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s