We're just visitors

At the end of the game, the King and the Pawn goes into the same box

21/03/08 April 20, 2008

Filed under: Diary — visitor74 @ 2:21 pm

21/03/08
Today went to see kak mah. Abg saidi is not around. Kak mah said that he’s mad at us because kami dah lama x jumpa dorang. Mmg for a while, atie dan aku malas nak ke sana. Tu semua gangguan la tu. Nak baca Yassin pun tengah tak larat sekarang.

Before that, kami ke one utama to polish the car at Cars International. Ingatkan cantik sgt, tapi lepas tu rasa dgn jari x licin pun. Sama jer.

Kak Mah first time tgk keta aku tu. Impressed betul dia. Abg Hashim pun impressed jugak tu. Lama jugak kami sembang pasal politic dan keje dia. Actually banyak pasal tempat keje. Aku teringat pasal marq suruh check pasal Perkeso kalau kenal sesapa. Rupanya aku sendiri kenal high rank IT officer kt situ! Tapi aku x sure lg pangkat dia. Esok kena check.

Yg aku risau, apa next step utk aku ambik? Beli tender, yeah, tapi camno nak make sure aku boleh menang? Tu kena selalu lawat dia tu.

Need to get some sleep now.

Advertisements
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s